AINNUR TURNS 4 !!

by - February 19, 2019

Alhamdulillah 
Tahun ni Ainnur dah masuk 4 tahun walaupun badan tinggi macam dah darjah 1 

Ainnur Khaalishah Binti Muhammad Fadzly 

sangat suka makan buah - suka buah yang kalau bagi sebiji tembikai pun dia boleh habiskan sekali hadap 
tak berapa takut kan kucing tapi takut bila semut ada kat badan 
suka colour pink and purple 
stop susu badan umur 2 tahun 
sampai sekarang still susu botol dengan syarat sehari sekali sahaja 
sangat pandai mewarna. Ainnur colour sangat cantik dalam usia 4 tahun ni 
dia akan kedip2kan mata bila minta sesuatu sambil genggam tangan letak tepi pipi
pernah gunting rambut sendiri di side depan 
manja dengan semua orang 
manja dengan Abang Adam tapi kadang2 bergaduh jugak
protective bila Ummi nak marah Abang Adam 
currently obses dengan My Little Pony / Miraculous Laddybug  

** ummi update kendian kalau ada lagi perangai ainnur ya 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

so masa birthday Ainnur, Ummi tanya Ainnur nak makan apa
then dia cakap nak makan ayam goreng 
Ummi dengan MakNgah plan nak bawak ke KFC 
tapi yang lain tak setuju pulak 
demand ya korang 
dulu kecik2 kita susah nak merasa makan KFC tau 

so kitorang decided pergi Humble Chef [click untuk ke location]
okay jugak la tempat dia
Ummi call siap2 untuk reserve tempat 
Ummi bab2 call reserve tempat ni memang laju 

tak de beli apa2 kek pun 
sebab Ainnur dah bahagia dengan dua mangkuk ayam dia 

jom layan2 gambar2 masa kitorang celebrate birthday Ainnur 

BIRTHDAY GIRL 

BAHAGIA AINNUR DENGAN AYAM DIA 

AINNUR TAK SABAR NAK NGAP AYAM DIA 


ADAM WITH HIS SPAGHETTI CHICKEN CARBONARA


PAK LANG PUNYA 

2 MANGKUK AYAM YA SEBENARNYA AINNUR MAKAN MALAM TU 

MAKNGAH & MAKLANG 

CREME BRULE

MAC & CHEESE
adam cakap lepas ni nak datang sini dia nak Ummi order yang ni 

KEMAIN YA 

KESAYANGAN HATI 

L O V E 

Next, birthday Abang Adam 12 March 2019
eh, Anniversary Ummi & Walid la 02 March ni
Hurmmmmm

You May Also Like

0 comments